''Vinnare vinner''

Och jag vann inte tävlingen igår. Men jag vann ny vänskap finns de något bättre än det!
Jag borde färga mitt hår idag, men är inte riktigt kapabel till de just nu får se senare ikväll.
Ha en sjukt mysig fredag kväll så hörs vi snart älsklingar ♥

091029

God kväll! Dålig uppdatering under dagen. Jag ska tävla hela natten på ett spel så kommer vara vaken tills jag svimmar ( inte bra för hälsan). Men jag ska vinna! Vi närmar oss halloween med stora steg. Halloween är så mysigt.
Vad tycker du om halloween?


http://1.bp.blogspot.com/_u3czsW377v0/SQrzShF6ftI/AAAAAAAAAvo/r1mo-A2Q2bs/s400/happy_halloween_ghost_hg_clr.gif

gäsp och tråk

Hej alla söta personer, jag är trött men förstår inte hur jag kan vara så trött. Kanske för jag är sjuk. Men vi ska inte deppa för det! Hoppas alla får en söt kväll, jag ville bara ge er en kvällshälsning och ett god natt ♥

091028 -

Hej mina underbara läsare, idag sov jag lite väl länge. Vaknade HALV fem med världens panik. Men det är ju inte sån stor fara eftersom jag har lov. Jag är dock fortfarandes sjuk och har ju varit hos doktorn i måndas så får väl se vad de säger om blodprov och så. Hoppas mina älsklingar har haft en bra dag så hörs vi snart! ♥

091028

Elin tyckte jag skulle börja blogga mera, Så får väl börja. Idag eller ja inatt snare, så lyssnar jag på lite musik och chattar. Är väldans trött. Så ska nog snart sova. Ha ett fortsatt trevlig natt!

Lägger in en video om en tjej som sminkar sig som barbie. Ska nog testa senare! ^^



Saknar

Gud jag börjar redan sakna sommaren. Eller efter jul då är de helt okej att sakna sommaren! Jag älskar verkligen julen så mysigt och så. Vad tycker du om julen?

Och idag ska jag till doktorn för min mage.
Och mitt ena marsvin har fått ögat skadat. Inte min tur vecka verkar de som.

091024

God morgon, jag vaknade klockan fyra. Hade lite ont i magen nu har jag ätit och nu känns de genast bättre. Både jag och mamma sitter som två ugglor vid datorn och nördar. Ikväll ställer vi tillbaka klockan, vilket gör att vi får sova en timma längre på morgonen! :)
Men nu ska jag göra lite annat.

Ha en bra dag! ♥
http://hem.bredband.net/b115842/images/KLOCKA.jpg

Ni har väl inte glömt...

Ja ni har väl inte glömt vad som händer 20 november.. Vilken film som har premiär?
JO new moon så klart! Del två av twilight :)

The Twilight Saga New Moon



Inställt

Jaha, min stockholms resa är nu inställd. PGA Sjukdom. Jag vill verkligen bli frisk så snart som möjligt, jag har aldrig nästan något att skriva om. Marijama ska komma hit till new moon premiären!
Ha de bra  ♥

Ska kila nu

Nuså ska jag ut och fotografera, ha en trevlig dag så ses vi senare! ♥

Framtidens nya

Ja jag har aldrig sätt något dylikt. De är faktiskt en USB-fontän helt otroligt vad som går att skapa nu för tiden.






Källa

Lördag

God morgon!

Jag är uppe tidigt idag, vaknade av en hemsk mardröm.
Idag är de fotografering som gäller, bilder kommer ikväll.

Kan alltid visa en av förra gångens bilder! Ha en bra dag ♥


gäsp gäsp och åter gäsp!

Jag är jätte trött, har inte sovit på hela natten. Måste ju vända tillbaka mitt dygn får väl vila middag vid två tre tiden, jag saknar mina vänner sjukt mycket. Hoppas jag blir bra snart! Och imorgon är de fotografering som gäller eller hur Petra? ;D

Ha en bra dag ♥

Med stor väntan!

God morgon, nu väntar jag med spänning på att foki ska komma till vakna med the voice! Ska bli kul att se henne live! :)
Ha en trevlig fredags morgon ♥

sims sims och sims igen

Hej, länge sedan sist måste börja uppdatera mera. Jag spelar sims hela dagarna, alltså the sims 3 helt fantastiskt kul egentligen, jag önskar att jag var en the sims tänk vad enkelt du skulle få lycka och pengar! Verkliga problem är tråkigt, de är svårare att lösa. Ha en bra dag så hörs vi senare.
Kram ♥


Börjar bli..

Jag börjar äntligen bli bättre! Jag kunde äta mat idag?! Jag avskyr verkligen att vara sjuk egentligen. Men jag vill komma ut och träffa anna och alla kompisar i skolan. Nästa vecka åker jag till stockholm, jag och marijama ska ha massa kul! Vad ska ni göra på lovet? Ha en bra fortsatt tisdag dag ♥

http://stockholmssyndrom.files.wordpress.com/2008/05/gamlastan_from_katarinahissen_stockholm_swe.jpg

sjuk

nu har jag jätte ont i huvudet vilket som inte är skönt, nu ska jag lägga mig och vila
puss och kram ♥

jasså

Hejhej! Idag är jag glad mamma kom in och berättade något, jo mina danska vänner är på besök här i sverige!! Men nu ska jag hitta på något annat, kram ♥

OMG?!

Kolla dessa söta lolita tjejer!




Källa

RÖD

Den 6 november släpper kent sitt nya album, RÖD. Ni kan läsa mera här


Ny design (igen!)

Hej hej, jag har fixat en ny design :)
och jag är faktiskt stolt över den, jag ska om ett litet tag ta och duscha
imorgon är det ju skola igen. Puss och kram ♥

(N)

Halv dålig uppdatering under dagen. Eller urkass. Men har inte gjort speciellt mycket. Pratat med marijama på skype, kollat bilddaboken och sen har jag väl spenderat lite tid på lekt med mitt hår. Men de blev inte så bra som i tanken. Hoppas att alla får en bra fredags natt. Så hörs vi imorgon! ♥


aj aj aj ;(

hej, jag har just nu super ont i mina öron. Får nog vara hemma imorgon också och hoppas på de blir bättre. Inte kul att vara sjuk heller.

kraam ♥

godmorgon

morgon alla trevliga läsare! Jag vaknade för ett litet tag sedan. Nu ska jag snart ta och äta något och städa undan lite grann. Det är grejer högt och lågt i mitt rum. Ser hemskt ut, vad ska ni göra idag?

kraam ♥

god natt! :)

God natt, jag ska försöka sova om ett litet tag så ja. Vi hörs mera imorgon
kram

Första inlägget!

Hej hej, nu har jag bestämt mig för att blogga igen. Just nu är jag inte riktigt klar med designen. Men jag jobbar på. Och i min blogg ska de handla om allt från min vardag till fotografering.
Hoppas min blogg är något för dig!

RSS 2.0